Дослідження ефективності підготовки енергоресурсу для пакувального обладнання - Дригайло, Дмитро Олегович; Ясичев, Владислав Віталійович; Шевченко, Сергій Вікторович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2022)
Виробництво мікроелектроніки, фармакологічних препаратів, продуктів харчування та ін. пред'являє підвищені вимоги до чистоти енергоресурсу, пов’язаного із пневмоприводом. Слід зазначити, що на сьогодні недостатньо розроблена розрахункова модель, здатна передбачати основні характеристики фільтрування та ресурс експлуатації фільтрувального елемента.

The production of microelectronics, pharmaceuticals, food, etc. places increased demands on the purity of the energy resource associated with the pneumatic drive. It should be noted that a calculation model capable of predicting the main characteristics of filtration and the service life of the filter element has not been sufficiently developed.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; дослідження; енергоресурс; пакувальне обладнання; фільтрування; research; energy resource; packaging equipment; filtering