Оптимальний ареал одноденних туристичних турів - Сологуб, Юрій Іванович; Безпала, Ольга Василівна (My University, 2021)
З огляду на ситуацію, яка склалася на сучасному туристичному ринку, підприємствам туристичної сфери варто розбудовувати стратегію свого подальшого розвитку на основі використання місцевого туристично-рекреаційного потенціалу.

In view of the situation that has developed in the modern tourism market, enterprises in the tourism sector should develop their strategy further development based on the use of local tourism and recreation potential.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туристично-рекреаційний потенціал; стратегія розвитку