Пересічна, Світлана Михайлівна2015-06-062015-06-062013Пересічна, С. М. Технологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентів / С. М. Пересічна // Сборник научных трудов SWorld. – Иваново : МАРКОВА АД, 2013. – Вып. 3, Т. 1. – С. 27-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21024Розглянуто технології кулінарної продукції функціонального призначення для харчування студентів. Проаналізовано харчову цінність готової продукції. The developed technologies culinary products functionality for nutrition students. Analyzed the nutritional value of the finished commodityuk-UKтехнологіятехноголияtechnologyкулінарна продукція функціонального призначенняculinary products functional purposeстудентиstudentsкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуТехнологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентівArticle