Технологія кулінарної продукції функціонального призначення для студентів - Пересічна, Світлана Михайлівна (My University, 2013)
Розглянуто технології кулінарної продукції функціонального призначення для харчування студентів. Проаналізовано харчову цінність готової продукції. The developed technologies culinary products functionality for nutrition students. Analyzed the nutritional value of the finished commodity
Keywords: технологія; техноголия; technology; кулінарна продукція функціонального призначення; culinary products functional purpose; студенти; students; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу