Скопенко, Наталія Степанівна2014-06-122014-06-122010Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики / Н. С. Скопенко // Проблеми економіки та управління : [збірник наукових праць] / відповідальний редактор Й. М. Петрович. – Львів : Видавництво Національного університетуту "Львівська політехніка", 2010. – С. 66–71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15039Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.uk-UKхлібопекарська галузьінноваціїінноваційний розвитокризикчинники ризикуbakery industryinnovative developmentinnovationsriskrisk factorsкафедра економіки праці та менеджментуІнноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризикиArticle