Методика перерахунку обсягу спирту етилового на 100-відсотковий спирт, приведений до температури 20 °С - Міщенко, Олексій Семенович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2023)
Методику перерахунку обсягу спирту етилового на 100-відсотковий спирт, приведеного до температури 20 °С розроблено для перерахунку даних щодо обсягу виробленого та/або отриманого та відпущеного у виробництво спирту етилового денатурованого, зокрема біоетанолу (спирт денатурований), у кілограмах, у декалітри 100-відсоткового спирту, приведеного до температури 20 °С

The methodology for converting the volume of ethyl alcohol into 100 percent alcohol brought to a temperature of 20 °C was developed for the conversion of data on the volume of produced and/or received and released into the production of denatured ethyl alcohol, in particular bioethanol (denatured alcohol), in kilograms, in deciliters of 100- percent alcohol brought to a temperature of 20 °C
Keywords: спирт; spirit; методика; method; перерахунок; recalculation; обсяг спирту; volume of spirit; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства