Грек, Олена ВікторівнаМихалевич, Артур ПетровичОнопрійчук, Олена ОлександрівнаТимчук, Алла Вікторівна2024-11-142024-11-142023Патент на винахід № 127585 UA, МПК A23C19/076, A23C19/055. Спосіб виробництва сиру м`якого / Грек О. В., Михалевич А. П., Онопрійчук О. О., Тимчук А. В. ; володілець Національний університет харчових технологій. – № a201906198 ; заявл. 04.06.2019 ; опубл. 25.10.2023, Бюл. № 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45787Винахід стосується способу виробництва сиру м'якого, що включає нормалізацію, пастеризацію, внесення коагулянта, витримування сирного згустка за температури коагуляції, видалення сироватки, формування сиру, самопресування, охолодження, фасування, при цьому під час нормалізації вносять рисовий білок , який попередньо розчиняють у частині нормалізованого молока і піддають набуханнюThe invention relates to a method of producing soft cheese, which includes normalization, pasteurization, introduction of a coagulant, keeping the curd at the temperature of coagulation, removal of serum, formation of cheese, self-pressing, cooling, packaging, while during normalization, rice protein is introduced, which is previously dissolved in part of normalized milk and subjected to swellingukсирcheeseкоагулянтcoagulantкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва сиру м`якого (Патент на винахід № 127585)Patenthttps://orcid.org/0000-0002-2052-2768https://orcid.org/0000-0002-5713-374X