Засади формування національного інноваційного кластеру авіабудування в Україні - Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна (My University, 2017)
Проаналізовані проблеми і перспективи формування національного інноваційного кластеру авіабудування в Україні. Обгрунтовано необхідність застосування кластерного підходу до структурної перебудови авіаційного виробництва.
Keywords: кластери; авіабудування; aircraft construction; конкурентоспроможність; кафедра туристичного та готельного бізнесу; сlusters; aviation industry; innovations; competitiveness