Павлюк, Ірина ВікторівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2023-12-052023-12-052023Павлюк, І. Основні аспекти виробництва молочних десертів / І. В. Павлюк, У. Г. Бандура // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХІ Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 271-272https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41715молочні десертиальтеранативне молоковторинні молочні ресурсикафедра технології молока і молочних продуктівsecondary dairy resourcesmilk dessertsalternative milkОсновні аспекти виробництва молочних десертівThesis