Вербило, К.Ковешніков, Володимир Сергійович2018-06-202018-06-202018Вербило, К. Управління інноваційною діяльністю на готельному підприємстві / К. Вербило, В. С. Ковешніков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 474.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27656Визначені напрями підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. The directions of increase competitiveness of hotel enterprises are determined.інноваціїготельна сферауправліннякафедра туристичного та готельного бізнесуіnnovationhotel industrymanagementУправління інноваційною діяльністю на готельному підприємствіOther