Проблеми та сучасні тенденції розвитку трудового потенціалу в Україні на регіональному рівні - Чигринець, Олена Анатоліївна (My University, 2013)
Досліджено основні проблеми відтворення трудового потенціалу в Україні на регіональному рівні. Сформульовано теоретичні засади впровадження сегментаційного підходу в державному регулюванні ринку праці. Надано практичні рекомендації щодо побудови ефективної системи мотивації в структурі механізму регулювання ринку праці. The basic problems of the labor potential reproduction in Ukraine at the regional level. are investigated. Theoretical framework of segmentation approach in government regulation of the labor market implementation is given. Practical recommendations for effective incentive system in the structure of the mechanism of regulation of labor market building are given.
Keywords: трудовий потенціал; трудові ресурси; демографічний розвиток; мотивація; ринок праці; employment potential; human resources; demographic development; motivation; labor market; кафедра економіки праці та менеджменту