Пневмоциліндр з фіксацією штока (Патент України на корисну модель № 97220) - Волчко, Анатолій Іванович; Гавва, Олександр Миколайович; Захаревич, Валерій Болеславович; Волчко, Андрій Анатолійович; Костін, Володимир Борисович; Мироненко, Світлана Михайлівна (My University, 2015)
Корисна модель належить до галузі машинобудування та стосується пневмоприводів, зокрема пневмоциліндрів зворотньо-поступальної дії, і призначений для реалізації зворотньо-поступального руху в різноманітних приводах і обладнанні. The invention relates to the field of mechanical engineering and pneumatic concerns, including Pneumatic Reciprocating actions designed to implement and reciprocating motion in a variety of drives and equipment
Keywords: пневмоциліндр; шток; поршень; стиснене повітря; piston; рneumatic; rod; compressed air; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки