Історичні фрагменти розвитку кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв НУХТ - Таран, Віталій Михайлович; Гавва, Олександр Миколайович; Теличкун, Володимир Іванович; Губеня, Олексій Олександрович; Решетняк, Валентин (My University, 2014)
Зроблено аналіз наукових та архівних джерел про діяльність навчальних та наукових закладів, на основі яких створена кафедра. Використано матеріали музею історії Смілянського технікуму харчових технологій. The analysis of scientific and archival sources on the activities of educational and scientific institutions on which the established department. The material Smila Museum of History College of Food Technology.
Keywords: цукрові заводи; історичні фрагменти розвитку; refineries; fragments of historical development; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв