Дорохович, Антонелла МиколаївнаБожок, Олександр Сергійович2014-11-102014-11-102014Дорохович, А. М. Жувальна карамель для дітей, яка має покращену біологічну цінність за рахунок раціонального використання глюкози і зародків пшениці / А. М . Дорохович , О. С. Божок // Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології : збірник праць Другої спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного форуму товарів і послуг для дітей «Baby expo», 9 вересня 2014 р. — Київ : 2014. – С. 52-57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18144Нормальний ріст і розвиток дитини, стан її здоров'я, рівень захисних сил визначаються в першу чергу правильно збалансованим раціоном харчування, під яким розуміють забезпечення організму харчовими речовинами в достатній кількості і певної якості.uk-UKжувальна карамельбіологічна цінністьглюкозазародки пшениціжевательная карамельбиологическая ценностьзародыши пшеницыchewing candiesbiological valueglucosewheat germкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЖувальна карамель для дітей, яка має покращену біологічну цінність за рахунок раціонального використання глюкози і зародків пшениціThesis