Жувальна карамель для дітей, яка має покращену біологічну цінність за рахунок раціонального використання глюкози і зародків пшениці - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович (My University, 2014)
Нормальний ріст і розвиток дитини, стан її здоров'я, рівень захисних сил визначаються в першу чергу правильно збалансованим раціоном харчування, під яким розуміють забезпечення організму харчовими речовинами в достатній кількості і певної якості.
Keywords: жувальна карамель; біологічна цінність; глюкоза; зародки пшениці; жевательная карамель; биологическая ценность; зародыши пшеницы; chewing candies; biological value; glucose; wheat germ; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів