Кошшої, Олександр СтепановичНікітіна, Тетяна Андріївна2021-06-092021-06-092021Кошшої, О. С. Економічна доцільність використання інформаційної системи контролю бару в готельно-ресторанному господарстві / О. С. Кошшої, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34386У сучасних умовах жорсткої конкуренції готелі змушені знаходити нові шляхи підвищення привабливості та доступності власних послуг. Інновації є рушійною силою для подальшого розвитку готельного бізнесу, не тільки дозволяючи компанії зайняти лідируючі позиції у своїх сегментах ринку, а й відповідати світовим стандартам готельних послуг. Тому актуальним є впровадження у діяльність готелю все нових інноваційних пропозицій.In modern conditions of fierce competition, hotels are forced to find new ways to increase the attractiveness and availability of their services. Innovation is the driving force for the further development of the hotel business, not only allowing the company to take a leading position in its market segments, but also to meet global standards of hotel services. Therefore, it is relevant to introduce into the hotel's activities all the new innovative proposals.готельно-ресторанне господарствоінноваціїhotel and restaurant industryinnovationsкафедра готельно-ресторанної справиЕкономічна доцільність використання інформаційної системи контролю бару в готельно-ресторанному господарствіThesis