Розробка та використання імітаційних моделей для відлагодження програмного забезпечення програмованих логічних контролерів - Пупена, Олександр Миколайович (My University, 2014)
При розробці автоматизованих систем управління технологічними процесами виникає необхідність початкового налагодження програмного забезпечення мікропроцесорних контролерів та SCADA-програм до моменту впровадження їх на об'єкті. In developing automated process control systems there is a need original software debugging microprocessor controllers and SCADA-program the time of their introduction to the subject.
Keywords: програмне забезпечення; логічні контролери; імітаційні моделі; software; logic controllers; simulations; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка