Технологічний процес утилізації рідких відходів на підприємствах агропромислового комплексу - Литвиненко, Олександр Анатолійович; Кавун, Віталій Петрович; Некоз, Олександр Іванович; Дзюб, Олександр Григорович (My University, 2014)
Питання утилізації відходів тваринницьких господарств є важливою технологічною та екологічною проблемою. The issue of waste disposal is an important livestock technological and environmental problems.
Keywords: утилізація рідких відходів; підприємства агропромислового комплексу; технологічний процес; liquid waste disposal; agricultural enterprises; process; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв