Діагностика дієвості інструментів мерчандайзингу роздрібних мереж формату “drogerie” - Данкеєва, Оксана Миколаївна (My University, 2017)
У статті наведено алгоритм побудови діагностики дієвості інструментів мерчандайзингу роздрібних мереж формату “drogerie” за допомогою аналітичного та графічного способів, а також визначено можливості під час його використання роздрібними торговельними мережами. The algorithm of creation of diagnostics of effectiveness of instruments of merchandising of retail networks of the “drogerie” format by means of analytical and graphic ways is given in article, and also opportunities at his use by retail chain stores are defined.
Keywords: кафедра маркетингу; торгівля; роздрібні мережі; інструменти мерчандайзингу; параметрична експертна оцінка; коефіцієнт; діагностика; retail networks; instruments of merchandising; parametrical expert assessment; coefficient; diagnostics; trade