Сергеєв, Анатолій ДмитровичКовбаса, Володимир МиколайовичТерлецька, Віта АльбертівнаКобилінська, Олена ВалеріївнаБлаженко, Сергій Іванович2016-05-102016-05-102002Температурний вплив на якість екструдатів / А. Д. Сергєєв, В. М. Ковбаса, В.А. Терлецька, О. В. Кобилінська, С. І. Блаженко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2002. - № 12. – С. 51-52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23100Стаття присвячена дослідженню впливу температури на процес екструдування крохмалемісткої сировини. За допомогою методів математичної статистики виведено математичні залежності коефіцієнта спучування від температури оброблення. The article investigates the effect of temperature on the process of extruding materials containing starch. With the help of mathematical statistics derived mathematical dependence of swelling temperature processing.uk-UKзернова сировинабіополімерекструзійне обробленняоптимальні параметрирівняння регресіїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвgrain raw materialsbiopolymerextrusion processingoptimal parametersregressionТемпературний вплив на якість екструдатівArticle