Гойко, Ірина Юріївна2015-06-262015-06-262015Гойко, І. Ю. Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування війсковослужбовців / І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 29-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21424Харчування істотно впливає на стан захисних сил організму людини та має важливе значення для здоров’я імунної системи, захисту від застуди, профілактики загострень хронічних захворювань та розвитку нових, пов’язаних із хронічним стресом, а неадекватна забезпеченість організму макро- і мікронутріентами може призводити до зниження адаптаційних резервів і зростання різних захворювань. Nutrition significantly affects the state of defenses of the human body and is essential for the health of the immune system, protect against colds, prevention of exacerbations of chronic diseases and develop new related to chronic stress and inadequate provision of macro-organism and can lead to mikronutrientamy adaptation reserves decline and growth of various diseases.otherраціон харчуваннявійськовослужбовцібілокproteindietmilitaryкафедра технології оздоровчих продуктівПрофілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовцівOther