Дулька, Ольга СтепанівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичШидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна Іванівна2024-01-252024-01-252023Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства / О. Дулька, В. Прибильський, О. Шидловська, Т. Іщенко // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 169-170https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41863Проведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.ukкафедра готельно-ресторанної справикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакомбучачіасмузіферментовані напоїзаклади ресторанного господарстваkombuchachiasmoothiesfermented drinksrestaurantsВикористання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарстваThesis