Онофрійчук, Оксана СергіївнаБиконь, Олена АнатоліївнаКохан, Олена Олександрівна2019-05-302019-05-302018Онофрійчук, О. С. Журавлина – перспективна ягідна сировина для виробництва неглазурованих помадних цукерок / О. С. Онофрічук, О. А. Биконь, О. О. Кохан // Інноваційний розвиток харчової індустрії : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 20 листопада 2018 р. – Київ : БАРМИ, 2018. – С. 67-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29385У тезі відображені результати досліджень, присвячених можливості використання пюре з ягід журавлини при виробництві помадних корпусів цукерок. Досліджено наявність антоціанових сполук в зразку пюре. Підібрано оптимальні технологічні режими та стадії виготовлення і формування виробів із додаванням пюре. Підібрано раціональне дозування пюре в рецептуру виробів та визначено вплив внесення пюре на органолептичні властивості та термін зберігання цукерок. Визначено вплив внесення пюре журавлини на зміну харчової цінності та показника глікемічності виробу.uk-UKпомадні цукеркижуравлинаантоціанибіофлаваноїдиекструзіяпоказник глікемічностіfondant candycranberryanthocyaninsbioflavonoidsextrusionglycemic indexкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЖуравлина – перспективна ягідна сировина для виробництва неглазурованих помадних цукерокThesis