Централізації капіталу вітчизняними підприємствами при створенні готельних мереж - Грицина, Анна В’ячеславівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2025)
Розвиток українських готельних мереж має вагоме значення в розвитку економіки України в цілому. Централізація капіталу дозволяє створювати конкурентоспроможні готельні мережі, зменшити витрати та забезпечити якісний рівень обслуговування гостей

The development of Ukrainian hotel chains is of great importance in the development of the Ukrainian economy as a whole. Centralization of capital allows creating competitive hotel chains, reducing costs and ensuring a high level of guest service
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готельні мережі; централізація капіталу; competitiveness; centralization of capital