Кущ, Руслана ВікторівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072019Кущ, Р. В. Використання композицій з борошна зернових у технології посічених напівфабрикатів / Р. В. Кущ, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 278-279https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39904В результаті проведеної органолептичної оцінки встановлено, що додавання композиційної суміші з борошна зернових не знижує органолептичних показників продукту. Проведенні фізико-хімічні дослідження показали, що посічені напівфабрикати, виготовлені за розробленими рецептурами за хімічних складом, функціонально-технологічними показниками, харчовою та біологічною цінністю не поступаються виробам виготовленим за традиційною рецептурою. As a result of the organoleptic evaluation, it was established that the addition of a composite mixture of cereal flour does not reduce the organoleptic indicators of the product. Physico-chemical studies have shown that chopped semi-finished products made according to the developed recipes are not inferior to products made according to the traditional recipe in terms of chemical composition, functional and technological indicators, nutritional and biological value.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівстворення композиційної сумішірецептураорганолептичні показники продуктуcreation of a composite mixtureformulationorganoleptic indicators of the productВикористання композицій з борошна зернових у технології посічених напівфабрикатівThesis