Використання композицій з борошна зернових у технології посічених напівфабрикатів - Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2019)
В результаті проведеної органолептичної оцінки встановлено, що додавання композиційної суміші з борошна зернових не знижує органолептичних показників продукту. Проведенні фізико-хімічні дослідження показали, що посічені напівфабрикати, виготовлені за розробленими рецептурами за хімічних складом, функціонально-технологічними показниками, харчовою та біологічною цінністю не поступаються виробам виготовленим за традиційною рецептурою. As a result of the organoleptic evaluation, it was established that the addition of a composite mixture of cereal flour does not reduce the organoleptic indicators of the product. Physico-chemical studies have shown that chopped semi-finished products made according to the developed recipes are not inferior to products made according to the traditional recipe in terms of chemical composition, functional and technological indicators, nutritional and biological value.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; створення композиційної суміші; рецептура; органолептичні показники продукту; creation of a composite mixture; formulation; organoleptic indicators of the product