Дослідження процесу в’ялення ляща звичайного - Абовян, Софія Олегівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2020)
В роботі розглядається питання щодо удосконалення технології в’ялення ляща звичайного. Встановлено що найвища швидкість в’ялення ляща становить перші чотири години, а додаванням коріандру до маринаду покращує його смакові. This paper addresses the issue of improving the bream technology of common bream. It is found that the highest rate of bream breeding is the first four hours, and adding coriander to the marinade improves its taste.
Keywords: лящ звичайний; в’ялення; спеції; bream common; wilting; spices; кафедра технології консервування