Емоційний компонент гуманістичної технології навчання іноземним мовам у вищому технічному навчальному закладі - Смірнова, Єлизавета Сергіївна (My University, 2006)
Представлені тези висвітлюють проблему гуманістичної технології навчання іноземним мовам у ВНЗ з урахуванням емоційного компоненту, що в кінцевому результаті сприятиме формуванню у майбутніх фахівців загальноєвропейських норм професійного іміджу, зорієнтованого на розвиток їхнього інтернаціоналістичного менталітету.
Keywords: гуманістичні цінності; емоційний компонент; технологія навчання; природне емоційне спілкування; гуманистические ценности; эмоциональный компонент; технология обучения; естественное эмоциональное общение; humanistic values; emotional component; training technology; natural emotional communication; кафедра іноземних мов професійного спрямування