Дробот, Віра ІванівнаМісечко, Наталія ОрестівнаБондаренко, Юлія ВікторівнаТесля, Ольга Дмитрівна2014-06-192014-06-192012Дробот, В. І. Фруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Зернові продукти і комбікорми. – 2012. – № 4 (48). – С. 24-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15361В матеріалах статті розглянуто можливість використання фруктози у виробництві хлібобулочних виробів для розширення асортименту діабетичних виробів. Встановлено вплив фруктози на перебіг процесу бродіння в тісті, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів порівняно з сахарозою. In the article the possibility of use of fructose in the production of bakery products to extend the range of diabetic products. The effect of fructose in the process of fermentation in the dough, the formation of its structural-mechanical properties and quality of finished products as compared with sucrose.uk-UKхлібобулочні виробицукрозамінникфруктозасахарозадіабеткафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbakerysweetenerfructosesucrosediabetesФруктоза – перспективний цукрозамінник в технології діабетичних хлібобулочних виробівArticle