Бутенко, Ліана Олександрівна2021-10-062021-10-062021Бутенко, Л. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі виробництва дифузійного соку : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ліана Олександрівна Бутенко ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2021. – 130 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35852otherдифузійний сікдобування дифузійного сокусистема управління безпечністюНАССРапаратурно-технологічна схемакафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі виробництва дифузійного сокуOther