Сучасні підходи до отримання концентратів та ідентифікації антоціанів - Михайло Васильович; Подобій, Олена Валеріївна; Мілюкін, Михайло Васильович (My University, 2023)
Виробництво натуральних харчових пігментів продовжує зростати в усьому світі. Останнім часом спостерігається тенденція використання у виробництві харчових продуктів барвників натурального походження природних пігментів, таких як антоціани.

The production of natural food pigments continues to grow globally. Recently, there has been a trend towards the use of natural colorants of natural origin, such as anthocyanins, in the production of food products.
Keywords: антоціани; екстракція; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; спектроскопія; antocians; extraction; spectroscopy