Михайло ВасильовичПодобій, Олена ВалеріївнаМілюкін, Михайло Васильович2024-03-042024-03-042023Подобій, О. В. Сучасні підходи до отримання концентратів та ідентифікації антоціанів / О. В. Подобій, М. В. Мілюкін // Modern achievements in food, organic and polymer chemistry : book of abstract international scientific konference is dedicated to the brigth memory of professor Stanislav Voronov, October 24-26.2023, Lviv. – 2023. – P. 15https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41956Виробництво натуральних харчових пігментів продовжує зростати в усьому світі. Останнім часом спостерігається тенденція використання у виробництві харчових продуктів барвників натурального походження природних пігментів, таких як антоціани.The production of natural food pigments continues to grow globally. Recently, there has been a trend towards the use of natural colorants of natural origin, such as anthocyanins, in the production of food products.ukантоціаниекстракціякафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівспектроскопіяantociansextractionspectroscopyСучасні підходи до отримання концентратів та ідентифікації антоціанівArticlehttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811