Сєдих, Ольга ЛеонідівнаМаковецька, Світлана Василівна2013-02-262013-02-262012Сєдих, О. Л. Комп’ютерна підтримка розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду / О. Л. Сєдих, С. В. Маковецька // Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективоційне опрацювання науки і техніки – 2012р. № 19. - Новоційно- інформаційна технологія. Видавництво i архітектура. : Наука i студія - С. 27-32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6575Дана робота має за мету запропонувати програмні реалізації в середовищі MathCad розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду. This paper aims to offer a software implementation in an environment MathCad develop new biologically valuable food extrusion technology using malt.otherкоекструзійні продуктиамінокислотний складлімітуючи незамінні амінокислотиkoekstruziyni productsamino acid compositionlimiting essential amino acidsкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиКомп’ютерна підтримка розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солодуOther