Впровадження системи менеджменту якості у закладах готельно-ресторанного господарства - Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусов, Дмитро Юрійович; Башняк, Анастасія Романівна (My University, 2016)
Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.
Keywords: готельно-ресторанний заклад; hotel-restaurant establishment; якість; quality; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції