Кузьмін, Олег ВолодимировичБілоусов, Дмитро ЮрійовичБашняк, Анастасія Романівна2017-05-292017-05-292016Кузьмін, О. В. Впровадження системи менеджменту якості у закладах готельно-ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, Д. Ю. Білоусов, А. Р. Башняк // Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІІ Міжнарод. наук.-практ. конф., присвяченої 85-річчю від дня народження д.е.н., проф. Чепурнова І.А., Київ, 26-27 травня 2016 р. : тези доп. – К. : НУХТ, 2016. – С. 105-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25391Розробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.uk-UKготельно-ресторанний закладhotel-restaurant establishmentякістьqualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВпровадження системи менеджменту якості у закладах готельно-ресторанного господарстваOther