Легка, Аліна Олександрівна2022-04-202022-04-202022Легка, А. О. Проект лінії виробництва сирного продукту оздоровчої дії на основі сиру кисломолочного та пюре нуту, збагаченого екстрактом кропу та фенхелю : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Олександрівна Легка ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2022. – 70 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37251кафедра технології оздоровчих продуктівcирний продуктфенхельекстракт кропуфункціональні інгредієнтирослинна сировинаПроект лінії виробництва сирного продукту оздоровчої дії на основі сиру кисломолочного та пюре нуту, збагаченого екстрактом кропу та фенхелюOther