Конфлікт в суспільному житті людства - Ніколюк, Олександр Русланович; Поденко, Віктор Петрович (My University, 2014)
Розв'язання конфлікту в залежності від змісту, розв'язання конфлікту може бути досягнуто двома методами: педагогічним чи адміністративним, як дисциплінарні санкції, а саме, системи грошових бонусів та ряду інших заходів. Conflict resolution based on content, conflict resolution can be achieved in two ways: teaching or administrative, as disciplinary measures, namely, a system of cash bonuses and many other activities.
Keywords: конфліктологія; суспільне життя; конфлікти; conflictology; social life; conflicts; кафедра гуманітарних дисциплін