Шляхами великих звершень: наукова спадщина вчених цукрової промисловості - Каленська, Валентина Сергіївна (My University, 2017)
Біобібліографічний покажчик висвітлює життя та діяльність видатних науковців, які стояли у витоків заснування цукрової промисловості в Україні. Покажчик охоплює період з 1905 по 1975 роки. Це монографії, навчальні посібники, наукові статті та публікації з періодичних видань, авторські свідоцтва та патенти. Покажчик адресовано науковцям, фахівцям у цукровій галузі, викладачам, аспірантам, студентам та всім тим, кого цікавить історичний розвиток цукроваріння на Україні.
Keywords: наукова спадщина; цукрова галузь; цукроваріння; научное наследие; сахарная отрасль; сахароварение; scientific heritage; sugar industry; sugar production