Рудакова, Тетяна Василівна2013-04-152013-04-152006Рудакова, Т. В. Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Тетяна Василівна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2006. – 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7507Дисертаційну роботу присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології комбінованих продуктів подовженого терміну зберігання на основі сиру кисломолочного. Обґрунтовано та експериментально доведено можливість застосування зернових добавок при виробництві термізованих комбінованих продуктів. Встановлено оптимальні дози зернових добавок та параметри їх технологічного оброблення, враховуючи хімічний склад та функціонально-технологічні властивості. The thesis is devoted to the scientific basis and the development of technology combined products for extended shelf life milk cheese basis. Described and experimentally demonstrated the possibility of using additives in grain production termizovanyh combined products. The optimal dose of cereals additives and technological parameters of processing, including chemical composition and functional and technological properties.otherякістькомбіновані продуктисир кисломолочнийзернові добавкитермін зберіганнятехнологіяqualitycombined productscurdgrain additivesperiod of storagetechnologyРозроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочногоOther