Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55093) - Українець, Анатолій Іванович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Гулак, Олена Володимирівна (My University, 2010)
В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту меліси, який містить біологічно-активні речовини та є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом для вказаних видів морозива. The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic ice cream or ice through the use of lemon balm extract, which contains biologically active substances and a new prescription flavoring ingredient for these kinds of ice cream.
Keywords: морозиво; ice cream; екстракт меліси; extract of lemon balm; природні смакові та ароматичні компоненти; is natural to taste and aromatic components; кафедра технології молока і молочних продуктів