Бавровська, Т. В.Лесечко, О. А.Бессараб, Олександр СеменовичБандуренко, Галина Михайлівна2013-04-112013-04-112012Дієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способом / Т. В. Бавровська, О. А. Лесечко, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 2 - 3 квітня 2012 р.– К. : НУХТ, 2012. - Ч. 2. - С. 139-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7437Зроблено аналіз сучасного стану ринку продуктів харчування консервованих біохімічним способом. Запропоновано технологія соленого топінамбура для розширення асортименту дієтичних продуктів. The analysis of the current state of food canned biochemical means. A technology salted artichoke to expand the range of health food.otherконсервуваннясолінняпромисловістьтопінамбурcanningpicklesindustryartichokeкафедра технології консервуванняДієтичні продукти з топінамбуру, отримані біохімічним способомThesis