Теоретичні підходи до визначення поняття «управління змінами» - Онопрієнко, Дарина Геннадіївна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Розглядаються підходи до розуміння поняття "управління змінами". Approaches to understanding the concept of "change management" are considered.
Keywords: управління змінами; процесний підхід; системний підхід; ситуаційний підхід; change management; process approach; systematic approach; situational approach; кафедра економіки праці та менеджменту