Теоретико-практичні аспекти інтеграції дозувально-фасувальних модулів в системі робота-маніпулятора - Бутик, Тарас Васильович; Ясичев, Владислав Віталійович; Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2023)
Розробка роботизованих комплексів для виконання дозувальнофасувальних технологічних операцій є актуальною задачею для харчової, фармацевтичної, косметичної та хімічної промисловості.

The development of robotic systems for performing dosing and packaging operations is an urgent task for the food, pharmaceutical, cosmetic, and chemical industries.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; дозувально-фасувальний модуль; робот-маніпулятор; dosing and packaging module; robotic arm