Довга (Козачишена), Олена ОлександрівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2016-04-192016-04-192016Довга, О. О. Принципи створення продуктів функціонального призначення для харчування військовослужбовців / О. О. Довга, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ К. : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 364.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22882Розглядається питання щодо розробки продуктів функціонального харчування для військовослужбовців з використанням природної рослинної сировини підвищеної поживної цінності та електроактивованої води з резонансною мікрокластерною структурою з урахуванням принципів і сучасних наукових досягнень нутриціології. The question on the development of functional food to soldiers using natural plant materials of high nutritional value and elektroaktyvovanoyi water with the resonance of micro structure on the basis of principles and modern scientific achievements nutritiology.uk-UKхарчуванняраціонвійськовіfoodrationmilitaryкафедра туристичного та готельного бізнесуПринципи створення продуктів функціонального призначення для харчування військовослужбовцівOther