Принципи створення продуктів функціонального призначення для харчування військовослужбовців - Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (Киев, НУХТ, 2016)
Розглядається питання щодо розробки продуктів функціонального харчування для військовослужбовців з використанням природної рослинної сировини підвищеної поживної цінності та електроактивованої води з резонансною мікрокластерною структурою з урахуванням принципів і сучасних наукових досягнень нутриціології. The question on the development of functional food to soldiers using natural plant materials of high nutritional value and elektroaktyvovanoyi water with the resonance of micro structure on the basis of principles and modern scientific achievements nutritiology.
Keywords: харчування; раціон; військові; food; ration; military; кафедра туристичного та готельного бізнесу