Математична модель для проблеми планування виконання контракту та підходів до її вирішення - Грибков, Сергій Віталійович; Олійник, Ганна Вікторівна; Литвинов, Валерій Андроникович (My University, 2015)
Дана стаття присвячена формалізації та математичному моделюванню задачі планування виконання договорів як першочергової для системи управління виробничою діяльністю з надання послуг, а також дослідженню методів та алгоритмів розв’язання даної задачі. Обґрунтовано доцільність розробки системи підтримки прийняття рішень для вирішення задачі планування виконання договорів. The paper considers formalization and mathematical modeling of the problem of planning contract execution. This problem is of high priority to the production control system in area of rendering of services, as well as to studying methods and algorithms of its solution. The appropriateness of developing a decision support system for the problem of planning contract execution is justified.
Keywords: планування виконання договорів; математичне моделювання; управління виробничою діяльністю; методи та алгоритми; система підтримки прийняття рішень; planning contract execution; mathematical modeling; production control; methods and algorithms; decision support system; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки