Загальна характеристика фінансових інструментів - Ситник, Інна Петрівна; Уграк, О. М. (My University, 2012)
У тезах розглянуто фінансові інструменти як один із ефективних напрямів інвестування коштів підприємства. Встановлено, що оцінка ефективності того чи іншого фінансового інструмента зводиться до оцінки його реальної вартості, що може проводитися за двома напрямами: оцінки ринкової вартості фінансових інструментів та моделювання ставки дисконтування з урахуванням ризику.
Keywords: похідні фінансові інструменти; оцінка фінансових інструментів; фінансові інструменти; фінансові активи; фінансові зобов’язання; інструменти власного капіталу; производные финансовые инструменты; оценка финансовых инструментов; финансовые инструменты; финансовые активы; финансовые обязательства; инструменты собственного капитала; derivatives financial instruments; valuation of financial instruments; financial instruments; financial assets; financial liabilities; equity instruments; кафедра фінансів