Економіко-екологічні аспекти сучасної теорії та практики управління - Тіхонова, Наталія Олександрівна (My University, 2011)
В статті розглядаються економіко-екологічні проблеми сучасної теорії та практики управління. Виявляються причини їх походження та зазначаються шляхи вирішення.В статье рассматриваются економико-екологические проблемы современной теории и практики управления.
Keywords: імітація роботи; тіньове управління; управлінські проблеми; пасивна філософія праці; иммитация работы; теневое управление; управленческие проблемы; пасивная философия труда; imitation of work; unfavorable management; management problems; passive philosophy of work; кафедра економіки праці та менеджменту