Сучасний стан і тенденції переробки твердих побутових відходів в Україні - Мостенська, Тетяна Геннадіївна; Бойко, Ірина Анатоліївна (My University, 2015)
У статті здійснено аналіз обсягів, структури і напрямів ут илізації твердих побутових відходів, який довів недосконалість сучасного стану сфери поводження з відходами в Україні. Розглянуто держ авні заходи щодо покращення сит уації з переробкою відходів. Проаналізовано напрями використання коштів, спрямованих на розвит ок сфери поводж ення з відходами. Визначено переваги і недоліки мож ливих варіантів переробки відходів та основні шляхи удосконалення процесу переробки твердих побутових відходів в Україні.
Keywords: тверді побутові відходи; переробка; утилізація; solid household waste; processing; utilization; кафедра економіки праці та менеджменту