Огляд атрибутики відомих брендів - Сахно, Ангеліна Вадимівна; Пінкас, Анастасія Романівна; Баранівська, Олена Георгіївна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2026)
Розглянуті підходи до формування бренд-атрибутики на прикладі відомих світових брендів, визначено, як вона формує унікальну ідентичність та впливає на у споживачами.
Keywords: бренд-атрибутика; кафедра маркетингу; PR; впізнаваність компанії