Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів - Ковальов, Олександр Володимирович; Федорів, Віктор Михайлович (My University, 2015)
Розробка раціональних конструкцій просіювачів сипких матеріалів і збільшення ефективності їх роботи - одне з основних завдань харчової промисловості. В цьому напрямку перспективним є вібропросіювання, яке забезпечує суттєву інтенсифікацію процесу та зменшує питомі витрати електроенергії.
Keywords: просіювання; сипкі матеріали; screening; bulk materials; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв