Формування економічної безпеки підприємства - Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2014)
Формування механізму забезпечення економічної безпеки є вкрай актуальним для всіх соціально-економічних суб'єктів різного ієрархічного рівня. Найчастіше поняття «економічна безпека» розглядають на двох рівнях: національному (макрорівень) і підприємницькому (мікрорівень). Важливим є те, що ці рівні мають між собою нерозривний зв'язок причинно-наслідкового характеру. Formation mechanism ensuring economic security is extremely important for all social and economic actors of different hierarchical levels. Often the concept of "economic security" considered at two levels: national (macro level) and business (micro). It is important that these levels have an inextricable link between the causal nature.
Keywords: економічна безпека; економічний розвиток; фінансовий розвиток; economic security; economic development; financial development; кафедра економіки і права