Поліщук, Галина ЄвгеніївнаАнтонюк, Марія МиколаївнаМацько, Любов МихайлівнаМартич, Віталій Володимирович2014-06-032014-06-032013Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозива / Г. Є. Поліщук, М. М. Антонюк, Л. М. Мацько, В. В. Мартич // Biotechnologia Acta. – 2013. – № 6. – С. 139-145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14790Досліджено мікробіологічні показники молочних сумішей, молочного і плодово-ягідного морозива на основних етапах технологічного процесу, що дало змогу виявити стадії найбільшого ризику бактеріального обсіменіння й попереднього оброблення рослинної сировини, наявність та активність окремих груп мікроорганізмів у сумішах і морозиві з підвищеним вмістом води. Investigated microbiological indicators of infant formula, milk, and fruit and berry ice cream on the main stages of the process, allowing us to identify the stage of greatest risk of bacterial contamination and pre-processing of plant material, the presence and activity of specific groups of microorganisms in mixtures and ice cream with a high water content.otherмікробіологічні показникимолочні сумішіморозивомикробиологические показателимолочные смесиmicrobiological indicatorsinfant formulaice creamкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозиваArticle