Михайленко, Олександра Олегівна2021-09-162021-09-162021Михайленко, О. О. Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Олександра Олегівна Михайленко ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 257 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35245otherстандарт BRCплан HACCPолія соняшникова нерафінованалимонтехнологіяароматизація оліїбезпечністькафедра експертизи харчових продуктівРозроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимонуOther