Обліковий аспект управління витратами постачальницько-заготівельного процесу - Осадча, Ганна Григорівна; Пержан, Т. М. (My University, 2014)
Окреслено основні завдання організації та управління постачальницько-заготівельної діяльності. Досліджено основні па¬раметри та види системи управління запасами. Наведена характеристика витрат, що пов’язані з придбанням та зберіганням запасів. Обґрунтовано резерви зниження витрат у процесі постачання запасів
Keywords: процес постачання; системи управління запасами; постачальницько заготівельна діяльність; the supply process; supply and harvesting activities; inventory management system; кафедра обліку і аудиту