Грицай, Євгеній Володимирович2024-07-162024-07-162024Грицай, Є. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва світлого пастеризованого пива «RIGAS» збагаченого вітаміном С відповідно до вимог стандарту BRC GS FOOD для ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Грицай Євгеній Володимирович ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2024. – 126 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44113ukкафедра експертизи харчових продуктівпивоаскорбінова кислотасистема управління безпечністюHACCPBRC GS FOODРозроблення системи управління безпечністю виробництва світлого пастеризованого пива «RIGAS» збагаченого вітаміном С відповідно до вимог стандарту BRC GS FOOD для ПрАТ «Фірма «Полтавпиво»Other